SportsPromo verzorgt in een brede markt de activiteiten of ludieke promotie. Door de veelheid aan mogelijkheden vindt u in Doelgroepen inspiratie en in welk marktsegment wij u kunnen ondersteunen met extra beleving of spektakel.

Sportspromo

Bedrijfsfeest of bedrijfsuitje

SportsPromo kan uw bedrijf en uw personeel voorzien van een interactief bedrijfsfeest of bedrijfsuitje. Denk aan een complete dag met bubbelvoetbal, poolbal, voetgolf en andere activiteiten. Uiteraard schikt SportsPromo naar uw wensen.

Lees meer
Sportspromo

Vrijgezellenfeest of vrijgezellendag

Wij als SportsPromo kunnen jouw vrijgezellenfeest of vrijgezellendag voorzien van een leuke sportactiviteit. Wij leveren activiteiten als voetgolf, poolbal, bubbelvoetbal en meer.

Lees meer
Sportspromo

Sportclub of vereniging

SportsPromo kan uw club of verenigingsdagen voorzien van leuke activiteiten en bekleding. Zo leveren wij onder andere sportgatendoeken, clubshooters, fanvlaggen en bedrukte middencirkels.

Lees meer
Sportspromo

Supportersvereniging

U kunt zichzelf als supportersvereniging onderscheiden door unieke sfeeracties te organiseren. SportsPromo maakt het mogelijk om uw eigen clubshooter samen te stellen naar uw kleuren en met uw clublogo.

Lees meer
Sportspromo

Promotie

Uw vereniging, club of bedrijf op een unieke manier promoten. SportsPromo heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van promotie. U kunt denken aan Flogo's, schuine reclame doeken naast de goals of een groot middencirceldoek.

Lees meer

Referenties